Skip to main content

Reviews
Sports Performance Alkmaar

Lieke

Zwangerschapstraining

Halverwege mijn zwangerschap ben ik gaan trainen bij Anne. Ze heeft mij heel veel geleerd over de juiste techniek en ademhaling gebruiken tijdens het sporten zodat ik nog lekker intensief heb kunnen trainen. Hierdoor ben ik tijdens de zwangerschap echt fitter en sterker geworden. Ik zit super lekker in mijn vel en heb geen lichamelijke klachten! Dat geeft me ook veel vertrouwen voor de bevalling en de herstelperiode daarna. Ik kan trainen met Anne iedereen aanraden. Ze is ook goed in staat om de training aan de passen aan jouw niveau en lekker veel afwisseling in de trainingen te brengen. Bovendien is Anne heel gezellig en energiek!

Charlotte

Zwangerschapstraining

Normaal gesproken rijd ik fanatiek paard maar tijdens de zwangerschap is dat op een bepaald moment niet meer verantwoord. Ik zocht daarom een alternatief. Ik wilde wel graag fanatiek (en verantwoord) blijven sporten en daarom kwam ik uit bij Anne. Tijdens de les is er een goede afwisseling tussen ademhalingsoefeningen, mobiliteit, cardio en krachttraining. Hierdoor ga je mobiel en fit je zwangerschap door. Anne let er goed op of je de oefeningen op de juiste manier doet en is heel enthousiast. Ik ben nu 39 weken zwanger en nog steeds lekker aan het sporten. Ik kan het zeker aanraden!

Een enthousiaste moeder

Training

Ik ben lessen gaan volgen bij Sports Performance Alkmaar. Wat ik nu na een maand al kan zeggen: 
Het beste wat ik mijzelf ooit cadeau heb gegeven.
Ik volg privélessen bij Anne en kan dit elke vrouw aanraden. Anne is zeer professioneel en respectvol, echt een fijn persoon die meedenkt en handige tips heeft. Twijfel je dus nog om te gaan sporten? Gewoon doen! Bij Performance sport heb je veel privacy het is kleinschalig maar er is alles wat je nodig hebt. Naar mijn mening zou elke vrouw wat meer voor zichzelf moeten durven kiezen. 

Lisa

Zwangerschapstraining

Tijdens mijn zwangerschap heb ik de zwangerschaps fitness bij Anne gevolgd. Super leuke lessen met elke week afwisselende oefeningen. Doordat de lessen in kleine groepjes worden gegeven, is er veel ruimte voor vragen en hulp bij de oefeningen. Anne legt alles duidelijk uit en geeft haar lessen met veel enthousiasme!

Erna

Training

Ik sport sinds 3 jaar bij Sports Performance . Ik sport hier omdat ik super blij ben met de begeleiding die er is. Ik heb een blessure aan mijn arm en schouder. Omdat hier zowel een fysiotherapeut als sportbegeleiders zijn is dit een mooie combinatie. Samen kan ik hierdoor goed sporten, rekening houdend met mijn blessure en zonder te forceren. Tijdens de trainingen wordt er gekeken naar de voortgang en eventueel aangepast.

Daarnaast is er een afwisselend trainingsschema. De trainingen zijn zowel in groepsverband als individueel. Ik ben zeer tevreden, vind het erg leuk en ben super fit. Het is heel afwisselend en uitdagend. Bijna alle spiergroepen komen per training aan bod.

Met sportieve groet,
Erna

Charlotte

Zwangerschapstraining

Na de geboorte van mijn 2e hield ik een diastase. De verloskundige zei dat het vanzelf weg zou moeten trekken. Ik kreeg klachten aan mijn onderrug, buik, bekken en heupen. De huisarts checkte mijn diastase en zei ook dat het vanzelf zou weg trekken en verwees me voor mijn pijnklachten door naar de fysiotherapeut. Daar is een echo gemaakt van mijn diastase en verdwenen mijn pijnklachten. Tijdelijk. Na een paar keer daar geweest te zijn dacht ik dat ik maar moest leren leven met dat gekke bolle buikje (door die diastase) en mijn pijnlijke bekken en rug na een dag staan.

Bijna anderhalf jaar na de geboorte ben ik toch maar op internet gaan kijken naar oefeningen of iets, maar zag het niet zitten om dat alleen te doen. Ik was vooral bang om de diastase erger te maken. Ik kwam de sportschool van Anne tegen en besloot te gaan. Ik had als doel: weg met die diastase en weer een beetje fit worden. En na 3 maanden ben ik al zo ver! Mijn buikspieren zitten weer op de goede plek en ik voel me sterk. Mijn pijnklachten zijn blijvend weg. Ik sjouw, spring en ren met mijn dochters.

Ik heb mijn lijf weer terug! Dank je Anne! 🧡

Kim

Zwangerschapstraining

Na mijn bevalling dacht ik snel zelf weer het sporten op te pakken. Helaas viel het me erg tegen en ben ik bij Anne gestart. Wat ben ik daar blij mee! Ik raad eigenlijk elke vrouw na haar bevalling deze training aan! Er is zoveel met je lijf gebeurd en veranderd na een bevalling. Je moet het zorgvuldig weer opbouwen. Anne biedt een heel specifiek trainingsprogramma aan en heeft een enorme drive om je te helpen weer op een verantwoorde manier fit te worden! Anne heeft echt een grote passie voor haar werk en hier wordt je gewoon enthousiast van!

Anneloes Brinkman

Training

Ik ben nu twee maanden aan het trainen bij Anne en de resultaten zijn super. De combinatie van vooral trainen maar daarnaast ook leefstijl advies en verantwoord afvallen vind ik erg fijn. De trainingen zijn heerlijk, zeer afwisselend en lekker intensief! Daarnaast ademt Anne energie

Henk

Training

Al lang dacht ik moet meer doen aan bewegen, mij fitter voelen. De stap zetten was wel een ding. Ik heb het niet zo op die sportscholen.
 
Toen kwam ik via via op het spoor van Anne 😉Al snel werd duidelijk dat ik een individueel traject zou aangaan met sport performance.
 
Een kleine overzichtelijke ruimte op een prachtlocatie is al heel prettig binnenkomen!
 
Geen ‘massa’ gevoel maar gerichte zorgvuldige aandacht met een op maat programma in een prettige omgeving.
Het is meer dan de som van sport en fit worden & blijven
 
De som van verschillende aanwezige deskundigheden onderdeel van Sport Performance maakt het totaal meer.
 
Naast fitheid veel stilstaan bij bijvoorbeeld een goede houding en de omstandigheden in het leven en vooral die het leven leuk & ontspannen maken. Het maakt dat ik zeer tevreden ben en met recht kan spreken van 1 + 1 = 3!
Een aanrader dus!

Groetjes Henk

Iris

Zwangerschapstraining

Toen ik er achter kwam dat ik zwanger was dacht ik ik ga gewoon sporten zoals ik altijd doe, maar na een week of 20 merkde ik dat ik behoefde had aan speciale aandacht voor sporten tijdens zwangerschap. Ik ben op internet gaan zoeken en kwam zo bij Anne terrecht. Gelijk een proefles ingepland. Dit voelde onwijs goed. Anne heeft heel veel verstand van het lichaam tijdens zwangerschap en de veranderingen die het lichaam doormaakt. Tijdens de lessen veel aandacht voor de bekkenbodem maar ook een lekkere pittige sportsessie precies wat ik zocht. Ben tot week 37 wezen sporten en voelde me mijn hele zwangerschap lichamelijk sterk. Momenteel bijna 4 weken trotse moeder van een kleine meid. En merk dat ik lichamelijk goed en lekker in mijn vel zit. Dit heb ik mede te danken aan Anne der fijne lessen! Zeker een aanrader. Als ik nog een keer zwanger zou raken ga ik zeker weer sporten bij Anne!

Hester

Training

Een paar maanden geleden door vriendinnen overgehaald om mee te sporten bij Sportperformance. Zeker geen spijt van. Met zeer klein clubje (dus eigenlijk personal training), doorlopen we elke week een uiterst zorgvuldig samengesteld programma voor alle delen van het lichaam (borst/romp, buik, billen, benen en rug). Dit alles onder de super vrolijke leiding van Anne, die  je elke keer weer weet te verleiden om er nog een tandje bovenop te doen.

Zora Zoetmulder

Training

Sporten met Anne is ontzettend leuk. Anne is een positieve powerhouse, luistert naar je wensen en behoeften, denkt mee en zorgt ervoor dat je na elke sessie met een big smile naar huis gaat. Voor mij een personal trainer uit duizenden!

Marina

Training

De small group lessen van Anne zijn ontzettend leuk en pittig met veel variatie, dat maakt de drempel om heen te gaan heel laag! Fit worden met veel plezier dus!

Juliette

Training

“Ik kan een heel A4 vol schrijven over alle positieve dingen, maar ik houd ik het kort: No nonsense sporten. Verantwoord tot het gaatje kunnen gaan. Iedere keer vrolijk en voldaan thuis komen. Handige tips w.b.t. houding en energie verdelen. Anne is top!”